Pagepark

Gennep
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 416m2
Kaveloppervlak
135 - 1067m2
Inhoud
364 - 500m3

Over dit project

Pagepark draagt zijn naam met ere. In dit prachtige woonpark geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen die het leven gemakkelijk en aangenaam maken zijn binnen handbereik. In Pagepark worden vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-, patio- en rijwoningen ontwikkeld. De woningen hebben een voorname uitstraling, gebaseerd op de sfeervolle architectuur uit het begin van de vorige eeuw. Iets voor u? In Pagepark vindt u uw thuis!


NU IN VERKOOP

Een vrije kavel voor het huis van uw dromen! In het Pagepark zijn momenteel een beperkt aantal kavels te koop. Als koper van een kavel kun je zelf een woning laten ontwerpen die voldoet aan jouw woonwensen. Je bent als koper vrij in de keuze van architect en aannemer. Wel dient er rekening gehouden te worden met het Beeldkwaliteitsplan.

De grondoppervlaktes van de kavels variëren in grootte van ca. 320 m2 tot 810 m2. De prijzen zijn v.o.n. (vrij op naam).  Voor specifieke kavel informatie bekijk de kavelpaspoorten. Interesse? Neem dan contact op met de makelaar van dit project Sanne Linders van Smedema.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pagepark
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
72
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gennep.

Aanmelden