Pagepark

Gennep
Actueel aanbod

€ 223.000,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 113m2
Kaveloppervlak
124 - 301m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Pagepark draagt zijn naam met ere. In dit prachtige woonpark geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen die het leven gemakkelijk en aangenaam maken zijn binnen handbereik. In Pagepark worden vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-, patio- en rijwoningen ontwikkeld. De woningen hebben een voorname uitstraling, gebaseerd op de sfeervolle architectuur uit het begin van de vorige eeuw. In Pagepark vindt u uw thuis!

RIJSSENBEEKLAAN
Pagepark, een groene woonwijk op vijf minuten fietsen van het historische stadshart van Gennep. Hier komen aan de Rijssenbeeklaan 36 comfortabele woningen: 24 levensloopgeschikte twee-onder-een-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. Hierna is Pagepark helemaal af.

24 tweekappers voor jong en oud
De twee-onder-een-kapwoning biedt optimaal wooncomfort in elke levensfase. Denk daarbij aan een levensloopgeschikte woning voor senioren, met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de vrij indeelbare verdieping is er dan bijvoorbeeld ruimte voor een hobbykamer of slaapkamers voor als de (klein)kinderen komen logeren.

Daarnaast is de woning geschikt voor gezinnen die willen genieten van de voordelen van een twee-onder-een-kapwoning, met twee ruime slaapkamers op de verdieping. En wat dacht je van een royale leefkeuken of een lekkere werkkamer op de begane grond? Ideaal als je regelmatig thuiswerkt. Die flexibele indeling maakt jouw compacte twee-onder-een-kapwoning tot een echt toekomstwaardig huis.
Je beschikt over circa 100 vierkante meter oppervlak (inclusief opbergzolder). Een raam in de zijgevel zorgt voor extra lichtinval. Behalve over een vrij indeelbare eerste verdieping, beschikt deze woning nog over een tweede verdieping. Deze is via een vlizotrap bereikbaar en zeer geschikt voor het opbergen van spullen. Parkeren kan op de eigen oprit. Bij het merendeel van de woningen bestaat de mogelijkheid van een vrijstaande houten berging.

12 hoek- en tussenwoningen voor starters en gezinnen
Aan de boomrijke Rijssenbeeklaan in Pagepark komen 12 rijwoningen met een leefoppervlak van 102 vierkante meter. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Met standaard drie slaapkamers en een royale badkamer zijn ze ideaal voor (startende) gezinnen. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Het draagt bij aan een aangename woonbeleving. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om nog meer comfort en leefruimte te creƫren. Denk daarbij aan een extra slaapkamer op de tweede verdieping. Of een uitbouw op de begane grond. Die extra ruimte kun je bijvoorbeeld benutten voor een bijkeuken. Een praktische plek om de was te doen en de kinderen op te vangen na het sporten.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht en de bouw is inmiddels begonnen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pagepark
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36
Prijs
€ 223.000,- tot € 335.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gennep.

Aanmelden