Dieseltram Gennep

Gennep - Gennep
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Bouw Dieseltram in Gennep gestart – nog slechts enkele woningen te koop!

In maart zijn we gestart met de bouw van 20 twee-onder-één-kapwoningen in de gewilde wijk Pagepark in Gennep. Wil jij, net als de andere kopers van de Dieseltram, de trotse eigenaar worden van een ruime, energiezuinige en onderhoudsvrije woning? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar enkele woningen te koop. En koop je een van de laatste woningen voor 10 juli aanstaande, dan krijg je een gratis tuinontwerp van Jabaflora uit Gennep cadeau!

Pagepark
Wonen in een park, en tóch genieten van de voordelen die het historische centrum van Gennep met zich meebrengt. De sfeervolle woningen liggen aan ruime lanen met bomen en brede groenstroken. Pagepark is gunstig gelegen ten opzichte van verschillende uitvalswegen. Binnen 20 minuten ben je al in het bruisende centrum van Nijmegen.

De woningen
De woningen zijn gasloos en worden opgeleverd met een luchtwaterwarmtepomp, boiler, triple glas en zonnepanelen. De allerlaatste woningen hebben een ruime kavel en worden standaard gebouwd met een uitbouw van 2,40 meter aan de achterzijde, inclusief openslaande deuren. Bekijk de website voor de prijzen inclusief alle opties of neem contact op met Smedema Makelaars & Taxateurs via 0485-512495.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dieseltram Gennep
Koopwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gennep.

Aanmelden